Ato windbreekgazen

Info

U kan bij ons terecht voor ATO-ventilatiesystemen, oprolpoorten en schuifgordijnen, handbediend, met motor of computergestuurd, voor zowel bestaande als nieuwe stallen. Serry Agri nv verkoopt en verzorgt de montage van deze ATO-producten en staat ook in voor de dienst na verkoop. De sterkte van onze firma is dat degene die de windzeilen verkoopt, deze ook daadwerkelijk komt monteren. Mochten er zich problemen voordoen, dan wordt er op elk moment van de dag telefonische ondersteuning geboden of wordt er ter plaatse gekomen indien noodzakelijk. Bij ons gaat het, in tegenstelling tot andere bedrijven, dus niet alleen om het verkopen, maar is goed afgeleverd werk minstens even belangrijk.

De windbreekgazen zijn te verkrijgen in vele verschillende uitvoeringen, winddichtheden en kleuren. Niet elk systeem kan om het even waar gebruikt worden, het is dus heel belangrijk dat het juiste product op de juiste plaats hangt. Zoniet wordt het goede effect van onze producten sterk verminderd.

Als de montage moet gebeuren op een hoogte van meer dan 2 meter, maken wij gebruik van een montagekooi van 6 meter breed. De montagekooi past op een Manitou, JCB of Merlo verreiker. Indien de klant niet over een van deze verreikers beschikt, kunnen wij onze eigen JCB meebrengen. Door gebruik van de montagekooi, kan veel sneller, efficiŽnter en vooral veiliger gemonteerd worden.

Voor een vrijblijvende offerte kan u contact opnemen via mail op dirk@serryagri-nv.be of met Dirk rechtstreeks op het nummer 0474 53 53 35.

Voor meer info kan u ook een kijkje nemen op www.ato-agro.nl.

Foto's