Infra transport

Naast onze andere activiteiten voeren wij nog allerhande transport uit in onderaanneming voor grondwerkers, tuinaannemers, loonwerkers en landbouwers. Als u transport tekort heeft, grond te weinig of zelfs te veel, dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Heel belangrijk is dat wij volledig in orde zijn met alle wettelijke verplichtingen zoals eurovignet, wegentaks, vervoersvergunning, grondbank en ovam.

Voor het transport zetten wij allemaal 3-asser gronddumpers in van 2,55 m breed met twee gestuurde assen en brede banden . Deze zijn allemaal voorzien van een weegsysteem met printer. Wij beschikken over 3 Beco en 1 Dezeure gronddumper voor het vervoer van puin en aarde.
De trekkers die voor de 3-assers hangen zijn eveneens 2,55 m breed en dus volledig in orde met de wetgeving. Indien gewenst kunnen wij ook voor 2-asser dumpers zorgen.
Het aantal dumpers dat u nodig heeft, is van geen belang. Wij kunnen voor extra dumpers zorgen zonder dat u daarvoor meerdere facturen ontvangt. Dit is heel overzichtelijk en gemakkelijk voor de klant die dan per werf 1 factuur met detail ontvangt.

Verder beschikken wij ook over een vrachtwagen Mercedes arocs 4 maal 4 hydrodrive met oplegger mol elips voor vervoer van grond en stenen en een oplegger dieplader voor het vervoer van graafkranen, grondzeef of citernes.


Een greep uit onze werkzaamheden:
- uitgraven en afvoeren van parkings, sportvelden, kelders, bouwputten en zwembaden
- het afvoeren en storten van gestockeerde gronden
- het verzorgen van een stortplaats om uw teveel aan aarde weg te krijgen

We werken veelal samen met de grondbank, grondbeheer of gronddepot om alles reglementair te vervoeren en te storten.

Vergeet zeker niet onze foto's te bezichtigen waarop duidelijk wordt dat wij elke dag opnieuw perfect werk leveren.